Over ons

Wij zijn Adivare.


In een paar decennia heeft internet de wereld op z’n kop gezet. Dankzij technologische ontwikkelingen zijn we meer verbonden dan ooit. We leven in een tijdperk waarin we op afstand high-res kiekjes vanaf Mars kunnen maken. En zeg nou eerlijk: waar zouden we zijn zonder Grumpy Cat...? Het leven lijkt misschien simpeler geworden, maar tegelijkertijd ook een stuk gecompliceerder. Wij zijn Adivare. We brengen het gemak terug in alledaagse problemen.

Internetbedrijf Groningen.

Adivare is zoveel meer dan een internetbedrijf in Groningen. Ons team bestaat uit computerfluisteraars, marketinggoeroes, tekstuele wonderkinderen, en een behulpzame afdeling klantgeluk en quality management. Als een stelletje bezetenen – die iets te veel tijd achter hun computer doorbrengen dan gezond is – proberen we alles uit onze platforms te halen.

Over ons logo

Onze platforms


Geen huurhuis kunnen vinden, nergens een fijne oppas te bekennen of zomaar vastzitten aan abonnementen waar je maandelijks honderden euro’s aan kwijt bent. Allemaal problemen waar we dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Daarmee weet Adivare wel raad. Wij benutten de mogelijkheden van het web optimaal om ons leven (en dat van jou) iets minder ingewikkeld te maken.

Een serieus woningtekort en ellenlange wachttijden voor een sociale huurwoning. Huren moest gemakkelijker kunnen, vonden we. Huurstunt is een woningzoekmachine met duizenden huurwoningen die per direct te huren zijn.

 

Dankzij een gepersonaliseerde nieuwsbrief en een handig oproepensysteem helpen we mensen op weg naar hun nieuwe thuis, waar ze met plezier kunnen wonen. Reageren op een huurwoning gebeurt linea recta, zonder wachtlijsten of lotingen.

Ga naar Huurstunt
logo website van het jaar

Ons enige echte online oppasplatform, dat ouders en oppassers samenbrengt. Ze maken gratis een persoonlijk profiel bij ons aan en kunnen elkaar een berichtje achterlaten om kennis te maken.

 

Oppasland helpt enthousiaste kindervrienden aan een leuke oppasbaan en geeft papa’s en mama’s het vertrouwde gevoel dat hun kindje in goede handen is bij een betrouwbare oppas of gastouder.

Ga naar Oppasland

De gemiddelde Nederlander heeft zo’n 11 abonnementen tegelijkertijd lopen. Niet zo gek dat we soms het spoor een beetje bijster zijn. Wat centen besparen kan natuurlijk ook geen kwaad. Alleen blijkt opzeggen in de praktijk vaak lastig.

 

Wie zomaar vastzit aan een ongewenst abonnement of tijdelijk niet naar de sportschool kan, biedt 123opzeggen een helpende hand. Met onze opzegservice stel je gratis een opzegbrief op en kun je ‘m meteen laten verzenden.

Ga naar 123opzeggen
Vacatures

Join us!

Kom jij ons team verrijken met jouw skills? We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen met een voorliefde voor het wereldwijde web.

Check onze vacatures