Wie zijn wij?

Adivare bestaat uit een team vol enthousiaste mensen die er gek op zijn om nieuwe dingen te maken en bestaande dingen nog mooier te maken.

Onze websites zijn ervoor gemaakt om het leven van mensen wat makkelijker te maken. Het zoeken naar een huurhuis, het vinden van een oppas en het opzeggen van een abonnement; het zijn allemaal zaken die het leven soms onnodig gecompliceerd maken. Adivare wil deze zaken gemakkelijker maken en daarom hebben we onze websites ontwikkeld.

Huurstunt is een woningzoekmachine. Mensen kunnen eenvoudig zoeken tussen het aanbod van makelaars en particulieren in de buurt. Een woning op Huurstunt plaatsen is volledig gratis en de reacties van potentiƫle huurders gaan rechtstreeks naar de inbox van de verhuurder. Huurstunt bemiddelt niet tussen huurder en verhuurder en heeft geen controle over het uiteindelijke verhuurproces.

Oppasland is een platform dat oppassers, gastouders en ouders samenbrengt. Iedereen maakt een profiel aan, zodat er onderling berichten uitgewisseld kunnen worden. Op die manier hopen we dat er leuke samenwerkingen ontstaan en dat mensen sneller een oppas vinden.

123opzeggen is erop gericht om mensen snel en eenvoudig te verlossen van abonnementen. In onze database zitten meer 5.000 opzegbrieven die allemaal zijn toegespitst op dat specifieke abonnement. Naast de brieven biedt 123opzeggen ook een verzendservice, waardoor alle abonnementen volledig online opzegbaar zijn.

Leer ons kennen.

Contact